Хасково

111 се дипломираха от Математическата, отличниците – 46

Дипломи111 зрелостници получиха днес дипломите си от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ на церемония в концертната зала на Младежкия център.

ДипломиВсички бяха поздравени от директора Тодорка Милева, която похвали абитуриентите за постигнатия от випуска среден успех 5.29. Отличниците са 46, а тези, завършващи с „много добър“ – 54. Първи по успех са 12 В – 5.49.

Милева отчете и силно представяне на матурите. По български средният успех е 5.02 с една пълна шестица на Пламена Георгиева и 37 отлични оценки. Две пълни шестици по 100 т. по математика за Тенчо Тенев и Невена Гаджева и 15 отлични оценки. Средният успех по биология е 5.36 с 2 пълни шестици – 100 т. Мария Тодорова и Георги Наков и 6 отлични оценки. Английски – 5.22 с 19 отлични оценки.

Тодорка Милева покани всички абитуриенти отново в гимназията за откриването на учебната година на 15 септември – една от традициите на ПМГ.

 

Дипломи  Дипломи 
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button