Регион

Шофьорка блъсна 4-годишно момче и избяга

Илюстрация52-годишна водачка е блъснала 4-годишно момче и е избягала, съобщават от полицията.

Жената е шофирала лек автомобил Форд на улица „Т. Стоилов“ в Меричлери. До пешеходна зона, при наличие на деца, тя е дала на заден ход без да се убеди в безопасността й, вследствие на което е блъснала намиращото се зад колата момченце.

От удара, детето е с комоцио в димитровградската болница, без опасност за живота. Водачката е напуснала произшествието без да уведоми контролните органи, след което е издирена.

Бързо производство срещу неправоспособен водач е образувано в Харманли. Непълнолетното 17-годишно момче е заловено от полицейските служители да шофира лек автомобил без книжка. В свиленградското управление също е образувано бързо производство срещу 32-годишен мъж от града, хванат да шофира колата си в едногодишен срок от наказването му по административен ред, без съответно свидетелство за управление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button