Регион

Най-силните абитуриентки в Хасковско ще учат право и архитектура

ДипломиДве от най-силните абитуриентки в Хасковска област Дарина Попова и Николина Георгиева получиха тази вечер дипломите си от димитровградската ПМГ „Иван Вазов“.

Момичетата са пълни отличнички и имат пълни шестици на матурата по английски език и съответно 5.99 и 5.98 на зрелостния изпит по български.

ДипломиДарина получи приза за Ученик на ПМГ, а Николина за Символ на гимназията. Попова ще учи право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, а Георгиева ще следва архитектура в Англия.

Общо 93 зрелостници получиха дипломите си на стилна церемония в центъра на Димитровград.

Пълни шестици по английски изкараха още Даниел Павлов и Иван Маринов, Пламена Пенчева по химия и Димо Димов по физика с максимума от 100 т.

Директорът Илияна Славова похвали випуска, който е на второ място по успех в областта от матурите с 5.09. Така гимназията влезе и в топ 100 на българските училища.

Красивите абитуриенти бяха поздравени от Ванина Костова и Забавно-духовия оркестър, както и от младежката група на Деница, Виолета и Пламен с ръководител Георги Желев.

 

Дипломи  Дипломи 
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button