Хасково

Обявиха конкурс за шеф на ДАИ-Хасково

ИлюстрацияКонкурс за началник на Областния отдел „Автомобилна администрация“ – Хасково обявиха от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“.
 
От Агенцията търсят с конкурс шефове на областни отдели в общо 14 региона на страната.
 
Минимални изисквания за заемане на длъжността са висше образование – бакалавър и професионален опит – 4 г. или ІII младши ранг.
 
Конкурсът е решаване на тест и интервю. Документите се подават до 3 юли, а размерът на основната заплата е от 400 до 930 лв., съобразно професионалния опит на кандидата. 
 
Haskovo.info припомня, че от 9 юни Николай Милушев е шеф на ДАИ-Хасково. Милушев е временно на поста – до провеждането на конкурс, но за не повече от 6 месеца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ок
Ок
23.06.2015 12:14 12:14

Имам предложение да се назначи за шеф на ДАИ Хасково – Октай Телят Хасан. Той е много подходящо момче, с нужния образователен ценз и практически опит. Баща му Телят Хасан да пусне някое левче, където трябва и нещата ще си легнат на място.

инструктор от Хасково
инструктор от Хасково
23.06.2015 17:37 17:37

Местото струва 50 000лв не залъгвайте конк*рс аааааааиначе и яз бих подал молба .

господари на ефира
господари на ефира
24.06.2015 12:03 12:03

Защо за пловдив няма обявен конк*рс или йор.ар. не може да допусне друг освен г-н вучев, защото ще спрат……….???????

Back to top button