Хасково

Пълни шестици и абитуриенти без нито едно отсъствие за дипломирането на ПГДС

Дипломиране130 абитуриенти от хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен ІІ“ получиха днес дипломите си на официална церемония в концертната зала на Младежкия център.

ДипломиранеВ началото всички зрелостници посрещнаха знамето на гимназията и бяха поздравени от директора Александър Батимов.

Първи дипломите си получиха най-изявените от присъстващите абитуриенти: Цветелина Костова, Диана Димитрова, Петя Чоева, Дианна Коломиец, Кристияна Калоянова, Георги Янев, Димитър Митев, Анна Кайрякова, Даниел Чучулев и Кристина Белчева.

Haskovo.info припомня, че Цвети и Петя са с пълни шестици от матурата по математика, съответно със 100 и 95 т.

Костова кандидатства архитектура в УАСГ, а Чоева – компютърни науки в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Техническия университет в София.

Много учени получиха грамоти за активната си училищна и извънкласна дейност, както и такива за нито едно неизвинено отсъствие през годините.

Дипломиране   Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.06.2015 10:21 10:21

много се извинявам ама малко по добре проучвайте кой колко има на матурите не за едни да пишете ,а За други не а и те са с отлични постижения.Защото в повечето случай си ги пишите с….

Back to top button