Регион

Турски шофьор загина в катастрофа на магистралата, жена бере душа

Илюстрация63-годишен турски шофьор починал в тежка катастрофа тази сутрин на автомагистрала „Марица“, съобщават от пресслужбата на полицията.

Катастрофата е станала в 3,30 часа в платното посока ГКПП „Капитан Андреево“. Загиналият водач е шофирал лек автомобил „Мерцедес“ с немска регистрация, а в колата е пътувала и 63-годишна спътничка от Турция.

Другият участник в инцидента е товарен автомобил „Рено“ с полуремарке, управляван от 39-годишен водач от Турция, който е бил спрял в лявата лента на опашка за влизане в „Капитан Андреево“. При движението си в същото платно, при ляв завой, Мерцедесът се е ударил отзад в товарната кола и от удара водачът е загинал на място.

Пътничката е с видима порезна рана на врата и е откарана за лечение в МБАЛ-Хасково с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

2 незабавни производства са образувани в Свиленград. Едното е срещу 35-годишен пиян водач, хванат от автопатрула да шофира с 1,41 промила. Второто производство е срещу 27-годишна жителка на Карлово, за управление на колата си без книжка в едногодишен срок от влязло в сила административно наказание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button