Регион

Хванаха фалшиви 500 евро в Димитровград

Илюстрация22-годишен софиянец е задържан с фалшива банкнота от 500 евро в Димитровград, съобщават от полицията.

Снощи в 23,45 часа задържаният, познат на органите на реда, е опитал да обмени в игрална зала на булевард „Димитър Благоев“ в града неистинската банкнота.

В хода на проверката, софиянецът е признал пред разследващите, че в още 2 игрални зали в Димитровград е обменил 2 банкноти със същия номинал.

Мъжът е задържан до 24 часа, образувано е досъдебно производство по чл. 244, ал. 2 от Наказателния кодекс.

16 954 цигари и половин килограм ситно нарязан тютюн иззеха полицаи в Димитровград. Вчера те са извършили проверка на бул. „Благоев“ в града на лек автомобил „Форд Ескорт“, шофиран от 46-годишен хасковлия с 40-годишен спътник от областния град.

При проверка в колата са намерени 3382 къса от общото количество безакцизни цигари. Последвала е проверка в помещение на бул. „Васил Левски“ в Хасково, където са открити останалите 13 572 къса папироси и половин кило тютюн. Водачът на колата е задържан по образуваното по чл. 234, ал. 1 от Наказателния кодекс досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button