Хасково

Двубой между доброволци за наркотиците завърши реми

ДвубойДвубой между доброволците на Превантивно-информационните центрове на Хасково и Кърджали се проведе в Младежкия център.

ДвубойДвата тима отговаряха на въпроси, свързани с наркотиците и вредите от тях.

Те бяха оценявани от жури с председател Радост Овагимян, която е секретар на Превантивно- информационния център по зависимости към община Стара Загора.

ДвубойИзпитание за тимовете бе да анализират театрален етюд. Той бе разигран от актьорите от театралната школа при центъра – младежки купон, в който момиче прави компромис заради любовта си и опита от цигара марихуана.

В края доброволците написаха и своите послания към връстниците си. В публиката бяха ученици от хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“. Двубоят бе равностоен и завърши без победител.

Утре проявите в общинската програма продължават със спортни игри и забавления на басейн, а вечерта от 18 часа на пл. „Свобода“ е концертът на Сантра, Лео, Играта и група „Скандау“.

Двубой   Двубой

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button