Хасково

Мазда блъсна моторист, арестуваха хасковлия с хероин

Илюстрация16-годишен мотоциклетист е пострадал в пътен инцидент, съобщават от полицията.

Произшествието е станало вчера в 10,50 часа на кръстовището между улиците „Мадара“ и „Ген. Радецки“ в Хасково.
65-годишен водач на лек автомобил Мазда, поради неспазване на знак „Стоп“ е ударил управлявания от пострадалия мотоциклет Хонда.

От удара, младежът е с охлузни рани по ръцете. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Грам хероин иззеха хасковските криминалисти. Вчера в 11 часа, на кръстовището на улиците „Рила“ и „Георги Кирков“ в областния град те са проверили 34-годишен хасковлия.

При извършения обиск, в дрехите му е намерена кафява бучка с неправилна форма, обвита с прозрачна полиетиленова сгъвка, облепена с черно тиксо, реагираща при полеви наркотест на хероин.

Познатият на органите на реда хасковлия е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Бързо производство е започнато в Свиленград срещу 50-годишен пловдивчанин. Снощи около 22,30 часа на ГКПП „Капитан Андреево“, на платното за излизащи леки автомобили, автопатрул на ОДМВР-Хасково е констатирал, че мъжът си служи предна регистрационна табела, неиздадена от съответния орган, чрез поставянето и на неговия лек автомобил „Мерцедес“.

При проверката е установено, че водачът е и неправоспособен, за което му е съставен акт. Извършен е оглед. Пловдивчанинът е задържан за 24 часа в свиленградската полиция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
един
един
26.06.2015 20:30 20:30

Не“ Мазда“ блъсна моторист, а моторист се блъсна в „Мазда“!!!
С каква скорост се е движил моториста? Колко годишен е и има ли право на книжка? Кой му купи този скъп мотор и с какви пари?Стопа да се изнесе напред и паркинга пред блока да се промени, защото от паркиралите автомобили няма грам видимост!!! Пет пъти да спираш и да се оглеждаш, не можеш да видиш и като тръгнеш той ти идва с 80 км/ч в населено място пред детска градина! Кой крив,кой прав?Кога компетентните органи ще регулират както трябва? На едно кръстовище трябва да станат сто катастрофи, за да се обърне внимание.

ergo
ergo
27.06.2015 8:26 8:26

ti bil li si tam?
4e da obvinyavas motorista.i da si bil tryqbva da znae6 4e motorista ne e vinoven,prosto pirvite ti izre4eniq ne sa za pisane.na kolko godini kakvi pari koy mu e kupil,i s kakvi pari e kupen .

vasil
vasil
27.06.2015 8:33 8:33

koy moje da mu ya kupi basta mu sigurno 4oveka e po gurbeta
a ti mvesto da obvinyava6 mom4eto kaji pirvona4alno 4e krastovi6teto trqbva da se regulira kakto trqbva a ne da obvinqvas nevinni ako be6e ti s kolata na mqstoto na motorista i oniq alkoholik ti izleze kvo 6te6e da komentira6 daje e izbqgal 4e sa go gonili drugi hora

ivan
ivan
27.06.2015 8:38 8:38

da go sadqt sofyora na mazdata za6to e izbqgal ako be6e se slu4ilo ne6to na mom4eto kakvo 6te6e da stane

Анонимен
Анонимен
27.06.2015 8:50 8:50

daje ne e sprql izob6to i sled polovin 4as gonka ot dobri hora se e varnal i kazal 4e e imal rabota gore za 5 minuti zatova ne e sprql alkoholik takif sigurno e izpil ne6to za da ne mu ot4ete dregera

един
един
27.06.2015 10:04 10:04

Защо пишеш за купуването на мотора, а не кажеш с каква скорост е карал щом си свидетел на инцидента? Как се кара в населено място?
Впрочем,ако „легналия полицай“ преди кръстовището не беше отнесен от някоя машина, той нямаше да може да развие тази скорост.Къде са тези,които са гонили шофьора? Иван ли си ,Васил ли си, Ерго ли си, или гост си един и същ .Даже и да е гонен половин час няма как за 30 мин. да си изчисти организма по време на гоненето,каквото твърдиш,че е имало.Лесно е да топиш някого,за да си прав, ама една лъжа повторена и сто пъти, няма да стане истина.

anton
anton
27.06.2015 16:16 16:16

az bqh na mqstoto na proi6estviyeto naistina sofora doyde sled 20tina mojebi i pove4e minuti policaite i te sa svideteli

Back to top button