Хасково

Трима хасковлии отвлякоха и биха работник

ИлюстрацияТрима хасковлии са задържани за отвличане, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера около 12,30 часа е получен сигнал от 26-годишен димитровградчанин, че нает от него 29-годишен работник от с. Добрич е отвлечен от трима мъже от имота му в село Родопи, където извършвал ремонтни дейности.

Мъжете влезли в имота, изпочупили прозорците и изкъртили врати, нанесли побой над работника и го натоварили в багажника на лек автомобил БМВ, след което се оттеглили в неизвестна посока.

След подадения сигнал и незабавни оперативно-издирвателни действия, хасковските криминалисти са установили и задържали извършителите на деянието на възраст 19, 21 и 23 г.

В хода на разследването станало ясно, че сутринта, преди да отиде на работа, отвлеченият се скарал със свой съселянин. Той се оплакал на внука си – най-малкият от задържаните, който се обадил на приятелите си, за да „раздат правосъдие“.

След като го отвели край кошара извън селото отново му нанесли побой и го изоставили. Мъжът е с наранявания по лицето и главата. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mili gospoda vestnikari
mili gospoda vestnikari
08.07.2015 19:21 19:21

Mili gospoda ot haskovskute westnici ZASHTO NE napisahte che washiq Slawcho e dobawil i lubeznoto „da ti e*a maikata be ciganin“ kum choweka. Che babcheto se e suglasila da swidetelstwa lubezno za pari, a Dimcho ima wruzki s policiqta i towa ne e purwoto my provinenie. Kushtata ne e potryshena kakto sami mojete da widite pri dobro jelanie i na mqsto. Gospodin Todor molq ne kiite informaciqta shtom spomenawate imenata.

mili gospoda vestnikari
mili gospoda vestnikari
08.07.2015 19:22 19:22

Mili gospoda ot haskovskute westnici ZASHTO NE napisahte che washiq Slawcho e dobawil i lubeznoto „da ti e*a maikata be ciganin“ kum choweka. Che babcheto se e suglasila da swidetelstwa lubezno za pari, a Dimcho ima wruzki s policiqta i towa ne e purwoto my provinenie. Gospoda molq ne kriite informaciqta shtom spomenawate imenata

Анонимен
Анонимен
08.07.2015 20:22 20:22

Алоооо момчета са влезнали в частен имот,за какви връзки,кви пет лева,ВИНОВНИ са и това е положението….влезнали са взлом,отвлякали са човека,нека си понесът последствията.Крайно време е в тази държава да има справедливост….

Back to top button