Хасково

Любо и Мира с квота за световното в Молдова и европейското

ГрандДвойката Любослав Стоев и Мирослава Дойчева от хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ спечели квота за участие на Световното и Европейското първенство.

ГрандТова стана факт след шампионската им титла при младежите на Държавното първенство І ранг в Албена. На него нашите бяха безапелационни и получиха най-високи оценки от всички двойки и в петте латиноамерикански танца.

Световното ще е на 10 октомври в Молдова, а датата и държавата за европейското през 2016-а все още не са определени.

В същата възрастова група до финала в Албена достигна и другата хасковска двойка Братан Братанов – Николета Николаева, които се класираха осми.

ГрандСилно представяне записаха и Марин Мартинов – Диляна Димитрова, които станаха вицешампиони при децата до 11 г. в латиноамериканската програма и станаха седми в стандартните танци. В многобой двамата се наредиха пети и се класираха шести в международния турнир в силната конкуренция на двойки от Русия, Румъния, Молдова и България.

Любо и Мира впечатлиха и на гала вечерта по случай 20-годишнината на Българската федерация по спортни танци. Шампионите се представиха със страстен танц по музика от „50 нюанса сиво“. Те получиха приза си за първото място за Купа България за 2014-а, когато завършиха и втори в ранглистата в първия си сезон при младежите.

Треньорите в клуба Николай Манолов и Павлина Вълчева заявиха, че са изключително доволни от своите състезатели.

Гранд  Гранд 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button