Хасково

Подават заявления за трето класиране след 7 клас

КандидатстванеЗапочна подаването на заявления за участие в трето класиране за учениците след 7 клас.

Документи се подават на 10, 13 и 14 юли от 8 до 17 ч. във втори блок на Обединени ученически общежития – Хасково и ОУ „Пенчо Славейков“ – Димитровград.

КандидатстванеСред първите подали документи тази сутрин в Хасково бяха Росен Фиданов от Харманли, който кандидатства в СОУ „Неофит Рилски“ в родния си град и хасковлията Денис Тенчев, който на място решаваше за кое от свободни места да подаде заявление.

Както Haskovo.info писа общо 65 са свободните места след 7 клас по училищата в Хасковска област след второ класиране. 7 са тези в димитровградската ПМГ „Иван Вазов“, 16 в димитровградската Езикова гимназия „Иван Богоров“, 6 в СОУ „Любен Каравелов“ – Димитровград, 2 в харманлийското СОУ „Неофит Рилски“. В хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ са със свободно място в „Немски с английски“, 2 за момичета в „Английски с немски“ и 1 за момиче в „Английски с френски“, 3 са вакантните в ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ – „Системно програмиране с английски“ (1) и „Мебелно производство с английски“ (2). ПГТ „Александър Паскалев“ имат свободни бройки в „Кетъринг с английски“ (1) и „Организация на хотелиерството с английски“ (4).

10 са вакантните места в ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ в специалност „Компютърна техника и технологии с английски“. В свиленградското СОУ „Петър Берон“ са свободни 8 места в паралелката „Информационни технологии с английски“, а в ПГССИ „Христо Ботев“ в града имат 3 места за „Селски туризъм с английски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button