Хасково

Трима са кандидатите за шеф на ДАИ-Хасково

ИлюстрацияТрима са кандидатите за началник на областния отдел „Автомобилна администрация“ – Хасково, съобщават от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“.

За участие в конкурса документи са подали: Христо Минков, Митко Ламбов, който вече бе на този пост и последният началник в ДАИ-Хасково Николай Милушев. И тримата са допуснати до участие в конкурса.

Кандидатите трябва да се явят на тест на 22 юли в сградата на Федерацията на научно-техническите съюзи в София.

Както Haskovo.info писа в края на юни бе обявен конкурс за началници на областни отдели в общо 14 региона на страната.

Издържалите теста ще се явят на интервю. Основната заплата е от 400 до 930 лв., съобразно професионалния опит на кандидата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
maavi
maavi
11.07.2015 22:37 22:37

MAAVI MAAVI MAAVI
CHOK MAAVI

УЧР
УЧР
12.07.2015 10:11 10:11

Христо Минков – член на БКП/СЕГА ВЕЧЕ бсп/ , В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ, БИВШ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ, ТОВА Е ДАИ ВСЪЩНОСТ,ПО ВРЕМЕ НЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ,ЖИВЯ В СОФИЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЛЕМЕННИКА СИ ПЛАМЕН ПЕТРОВ ,МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА ПО ВРЕМЕТО НА ЦАРЯ,БЛИЗЪК НА ЮДЖЕЛ АТИЛА, МЮМЮН ИСКЕНДЕР, ОТ ЕДИН ОТБОР СА, СЕГА ПАК Е ТАКА. ПРИ ТАЗИ КАНДИДАТУРА МАЙ БСП В ХАСКОВО СА СЕ АКТИВИРАЛИ, ЗАЕДНО С ДПС. ХРИСТО МИНКОВ Е БИВШ СЕКРЕТАР НА ОБЩИНА ХАСКОВО ПО ВРЕМЕТО НА КМЕТА ОТ БСП, ИМАШЕ ЕДИН АТАНАС ВАСИЛЕВ, ПИЕХА ЗАЕДНО НА АВТОГАРАТА СЪС ЗЛАТКО МАРЧЕВ. ХРИСТО МИНКОВ – СЪДРУЖНИК С АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ ,ШЕФА НА АВТОГАРАТА И ГОЛЯМ НЕЙН СОБСТВЕНИК. ТОВА Е ГОЛЯМО НАХАЛСТВО, ПЕНСИОНЕР, КОМУНИСТ, ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ШЕФ НА ДАИ. ГЕРБ ЛИ УПРАВЛЯВА ХАСКОВО И ДЪРЖАВАТА ИЛИ БКП/БСП?!? ПЪЛНА ИДИОТЩИНА!!!
МИТКО ЛАМБОВ – ПРИЯТЕЛ НА МИНКО АНГЕЛОВ, БЛИЗЪК И ТОЙ ДО ДПС, БЛИЗЪК ДО…… ДЕЛЯН ДОБРЕВ- ВЕЧЕ ПОД ВЪПРОС.
МИЛУШЕВ – СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН.
И ТРИМАТА КАНДИДАТИ СА АБСОЛЮТНИ КАНДИДАТУРИ НА БСП И ДПС, ПО-СКОРО ДПС ПРЕВЗЕМА ПОСТЕПЕННО ХАСКОВО. ТОВА Е ПРОЦЕС, КОЙТО СЕ НАБИВА НА ОЧИ, ДРАЗНИ НЕИМОВЕРНО МНОГО.
ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ ! ХАСКОВО СТАНА МЯСТО ЗА УПРАВЛЕНСКИ ПРОБИ И ГРЕШКИ – БЕЗКРАЙНИ!

УЧР
УЧР
12.07.2015 10:13 10:13

НЯКОЙ ЩЕ СЕ ОПИТА ЛИ ДА МИ ОПОНИРА ЗА КАНДИДАТИТЕ ЗА ШЕФ НА ДАИ?

asko
asko
13.07.2015 10:52 10:52

Г-н УЧР, не бих желал да Ви опонирам, но ще си позволя да изразя съмнения относно разсъжденията Ви. Почти всички над 45 годишни могат да бъдат упреквани на тема БКП?БСП, зарадитяхно членство или на накой приятел. След 1990г при толкова партии, не е възможно всичките ти приятели да са безпартийни. Влизате в противоречие за първите двама и третия кандидат, който защото е неизвестен като човек и с приятелите си , значи „не става“.
След избора, изразете съмнения относно начина на извършването му. Преди това са просто предубеждения.

запознат
запознат
14.07.2015 9:12 9:12

КАНДИДАТЪТ ЗА НАЧАЛНИК НА ДАИ ХАСКОВО – ХРИСТО МИНКОВ НЕ Е ТОЗИ ЗА КОГОТО ВИЕ ПИШЕТЕ, А БИВШИЯ КМЕТ НА СВИЛЕНГРАД Д-Р ХРИСТО МИНКОВ

пак уточнение
пак уточнение
14.07.2015 10:34 10:34

Д-р Христо Минков е много достоен човек! Това е човекът, който най-добре управляваше Свиленград. Отличен хирург, който местната върхушка не допусна до болницата. Затова пък той оперира пациентите си успешно в Хасково и Пловдив. Невероятно добър човек!!!!!

KA
KA
14.07.2015 13:14 13:14

Др Минков, има ли място (длъжност) което не сте искали да заемете?
То не беше кантара на КА, сметосъбирането на Св-град, плод/зеленчук отново на КА и т.н.

Back to top button