Регион

Пак измамиха дядо с „капаро за климатици“

Илюстрация70-годишен мъж от Димитровград е бил измамен с 1800 лв., съобщават от пресслужбата на полицията.

На 11 юли в 13,45 часа, лице представящо се за племенник е позвънило на домашния телефон на пострадалия и му съобщил, че се нуждае да заплати капаро за скъпо струващи 8 климатика от фирма за бяла техника, защото в момента ще връщат пратката за Германия.

Старецът се съгласил да помогне на „племенника си“ и пред дома си на ул. „Капитан Петко Войвода“ дал парите на непозната жена. Когато разбрал, че е измамен позвънил в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство.

Взломна кражба е осъществена в Тополовград. След срязване на метална решетка е проникнато в магазин на улица „Черно море“ и е извършена кражба на комплекти парфюми, бонбони, перилни препарати, колбаси и сумата от 20 лв. в монети.

За кражба от павилион сигнализира димитровградската полиция. На 12 юли, след разбиване на метална врата и щора е проникнато в павилиона на булевард „Раковски“ в града и са откраднати 2600 кутии цигари от различни марки. Обекта се охранява от СОТ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Боян Иванов
Боян Иванов
13.07.2015 15:45 15:45

Аз преди два дни сигнализирах на дежурния полицай , че са се опитали да измамят майка ми (на 76 год) по същата схема ! Дори измамникът беше оставил мобилен телефон , на който отговаряше „собственика на магазина за бяла техника“ , но дежурния дори не ме попита кой съм , откъде се обаждам и да ми иска телефон за връзка 🙁 Представям си колко е бил активен после полицаят ! предполагам е от жегата

вирулентен
вирулентен
13.07.2015 17:18 17:18

Абе тия пенсионери откъде вадят непрекъснато такива суми да се чудиш После пенсиите Били малки

Back to top button