Регион

Четирима ранени след сблъсък с трактор фантом

ИлюстрацияТехнически неизправен трактор е станал предпоставка за катастрофа снощи пред разклона на хасковското с. Въгларово, съобщават от пресслужбата на полицията.

32-годишен водач от Хасково е управлявал трактор „Реверс-L1-222-D“ без регистрационни табели и несветещи задни габарити, поради което е ударен отзад от лек автомобил Форд Фиеста, шофиран от 65-годишна хасковлийка.

От удара са пострадали водачката, която е с фрактура на лява китка и контузия на гръден кош, водачът на трактора пък е с контузно раскъсни рани на главата в областта на лявото око. Пострадали са и двама пътници в леката кола – 51-годишна жена от града – с контузия на гръден кош прегледана и освободена за домашно лечение и 9-годишно момче – с охлузване на десен крак, прегледан и освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

Двама хасковлии пострадаха при друга катастрофа. Инцидентът е станал вчера в 14 часа на пътя между село Константиново и Симеоновград. 53-годишен водач на лек автомобил Фолксваген, пътувайки в посока Константиново, поради движение с несъобразена скорост, след десен завой е навлязъл в насрещната лента и е ударил лек автомобил Мазда с водач 49-годишна симеоновградчанка.

От удара са пострадали водача на Голфа, който е с натъртвания в областта на гърдите и спътника му на 64 г. – с разкъсно контузна рана на главата. Двамата са прегледани в ЦСМП-Хасково и освободени за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button