Спорт

„Хасково“ от „А“ група изпадна до Младежкия център

ИлюстрацияФутболният клуб „Хасково 2009“, който допреди няколко седмици игра в „А“ група, вече е разтрогнал договорите си с всички футболисти и треньори.

Така клубът няма да развива дейност, като единствено се чака кредиторите да го обявят в несъстоятелност, научи Haskovo.info.

Междувременно в Хасково има настроения да бъде регистриран нов футболен клуб, като зад идеята са родители на млади футболисти от детските отбори.

От общината пък обмисляли футбола да бъде прехвърлен като дейност към Младежкия център, но идеята била още сурова и предстои нейното допълнително обсъждане.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
az
az
14.07.2015 13:06 13:06

Пълни идиоти! Всички, които ръководиха футболния клуб, който игра в А група са пълни идиоти! Имена е излишно да изброявам! Срам, срам за областния ни град!
Г-н кмете, потърси на всички отговорност, каквато те знаят добре, че носят! Ще обявяват несъстоятелност, как така?!?!?! Собственицити , защо не си плащат данъци и осигуровки, мръсници с мръсниците нагли! Данъчните да започнат веднага проверка на клуба!

Анонимен
Анонимен
14.07.2015 13:28 13:28

А сега сега доволни ли сте бе хасковски тъпаци?! Не футбол,никога и нищо хубаво и за дълго време не се е случвало в никаква област тук в еснафското,просташко,злобарско,комплексарско ,,градче,, за голямо съжаление?!! Тука в Хасково не се помага на никого и за нищо,никой не уважава и не помага на никой,а само се гледа как да се развалят хубавите и малко стойностни неща от живота,които по някога се случват,защо ли изобщо и за какво,като няма никакъв смисъл от това?!! Докато не се уважаваме,не се държим,не ценим всеки който може,не се подкрепяме,а само злорадстваме и плюеме постоянно по всичко и всеки,иронизираме и т.н.,то няма как да очакваме нищо и никога тук в Хасково драги сьграждани?!!Нека спрем с тази отрицателна енергия и този негативизъм,постоянна злоба и злорадство винаги за всичко?!!Това нещо го няма в други градове,а и градчета много по-малки от Хасково?!!!

Анонимен
Анонимен
14.07.2015 13:28 13:28

380403803711

Манталитета си казва всичко?!!!

Гост Написано на 14-07-2015 в 13:28 часа
0 0
А сега сега доволни ли сте бе хасковскитъпаци?! Не футбол,никога и нищо хубаво и задълго време не се е случвало в никакваобласт тук веснафското,просташко,злобарско,��омплексарско ,,градче,, за голямосъжаление?!! Тука в Хасково не се помага наникого и за нищо,никой не уважава и непомага на никой,а само се гледа как да серазвалят хубавите и малко стойностни нещаот живота,които по някога се случват,защо лиизобщо и за какво,като няма никакъв смисълот това?!! Докато не се уважаваме,не седържим,не ценим всеки който може,не сеподкрепяме,а само злорадстваме и плюемепостоянно по всичко и всеки,иронизираме ит.н.,то няма как да очакваме нищо и никогатук в Хасково драги сьграждани?!!Нека спремс тази отрицателна енергия и тозинегативизъм,постоянна злоба и злорадствовинаги за всичко?!!Това нещо го няма в другиградове,а и градчета много по-малки отХасково?!!!

 

]]>

Back to top button