Хасково

Почнаха замервания за асансьор в Първа поликлиника

ПоликлиникаСпециалисти от общината от няколко дни са започнали замервания за изграждането на асансьор в Първа поликлиника в Хасково, съобщи за Haskovo.info директорът на ДКЦ 1 д-р Дамянка Колчагова.

ПоликлиникаСега се работи по оформянето на идейния проект, по който по-късно да бъде изграден и асансьорът.

В 4-етажната сграда ежедневно на лекар и до лабораториите ходят стотици хасковлии, много от които са пенсионери и изкачването на стълбището е истинско изпитания. Читатели на Haskovo.info също сигнализираха за проблема и се интересуват от неговото разрешаване.

В сградата е имало товарен асансьор, около който най-вероятно ще бъде изграден и новият. Идеята за асансьор в Първа поликлиника периодично се повдига и на сесии на общинския съвет. През годините проблеми за изграждането създаваха някои от лекарите в кабинетите на първия етаж.

 Поликлиника Поликлиника 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Интересно
Интересно
14.07.2015 13:49 13:49

Интересно, Колчагова ми каза абсолютно същото преди 4 години. То вярно, че в България нещата се случват бавно, тромаво и мудно, ама чак пък толкова…

111
111
14.07.2015 19:26 19:26

Не само преди 4, преди 8 и 12г. също се канеха.

Кметя
Кметя
14.07.2015 20:49 20:49

И на другите избори пак ще ви обещая асансьор… за тия дето устискат до тогава де :)))

Back to top button