Регион

Пиян шофьор блъсна пенсионерка в Тополовград

ИлюстрацияПиян шофьор е ранил пешеходка в Тополовград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Катастрофата е станала вчера в 19,30 часа на улица „Опълченска“. 57-годишен водач на лек автомобил Фолксваген, който се е движил на заден ход е ударил пресичащата зад колата 69-годишна пешеходка.

От удара, пострадалата е с фрактура на ляв крак в областта над глезена. Откарана е в МБАЛ „Хасково“, без опасност за живота.

Пътните полицаи са изпробвали водача с техническо средство, което отчело наличие на 1,9 промила алкохол. Задържан е до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Бързо производство е образувано срещу 24-годишен любимчанин. Мъжът е задържан до 24 часа за това, че управлява колата си без книжка, с влязло в сила наказателно постановление за същото.

32-годишен хасковлия е задържан за кражба. Полицейските служители са установили, че мъжът е откраднал мобилен телефон, очила и лични документи от 50-годишен мъж, който ги оставил пред вилата си в местността „Кенана“.

Инкриминираните вещи са открити и иззети. Познатият на органите на реда е задържан до 24 часа в хасковската полиция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button