Хасково

Четири катастрофи за два дни, 18-годишна бере душа

ИлюстрацияЧетири катастрофи са станали в региона през последните два дни, съобщават от пресслужбата на полицията.

18-годишна пешеходка е с опасност за живота след катастрофа преди ден в село Жълти бряг на третокласен път, припокриващ се с централната улица на селото. Девойката е навлязла внезапно на платното, където няма пешеходна пътека и е блъсната от лек автомобил Форд, управляван от 57-годишен мъж от село Голям извор. От удара, момичето е с фрактура на черепа. Настанена в хирургия на МБАЛ-Хасково. Образувано е досъдебно производство.

С фрактура на крайници е 19-годишна мотоциклетистка. Миналата нощ на пътен възел на магистрала „Марица“ е станала катастрофа между лек автомобил Мерцедес, шофиран от 28-годишен хасковлия и мотоциклет Хонда, управляван от пострадалата димитровградчанка. Водачът на колата, при преминаване от дясна в лява пътна лента не се е убедил в безопасността на маневрата с минаващия покрай него мотоциклет в резултат на което са се блъснали. От удара, девойката е с фрактура на десен крак и дясна ръка. Настанена в Ортопедия на МБАЛ-Хасково без опасност за живота.

Без опасност за живота е 35-годишен пешеходец след ПТП от вчера на улица „Стефан Стамболов“ в Хасково. Поради неправилен завой наляво, при навлизане в автомивка, 29-годишен водач на лек автомобил Мазда е прегазил с предна дясна част на колата левия крак на пешеходеца. Последният е с охлузно-разкъсани рани на лява ръка и ляв крак, прегледан в МБАЛ Хасково и освободен за домашно лечение.

Несъобразена скорост е причинила пътен инцидент вчера. В 17,20 часа на булевард „Раковски“ в Димитровград е станало ПТП между лек автомобил Опел, шофиран от 60-годишен димитровградчанин, който при движение с несъобразена скорост на десен завой е навлязъл в насрещната лента и се е блъснал в товарен автомобил Ивеко, управляван от 36-годишен мъж от град Сърница. От удара е пострадал водача на леката кола, който е с гръдна травма и е настанен в хирургия на МБАЛ-Димитровград под наблюдение, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button