Хасково

Паметна плоча на Гунди откриха тържествено в Хасково

ПлочаПаметна плоча на легендарния нападател Георги Аспарухов – Гунди бе тържествено открита в Хасково.

ПлочаТя е разположена на входа на фенклуба на Гунди и Лев Яшин на бул. „Съединение“ в областния град. Председателят на фенклуба Димитър Димитров обясни, че откриването става на 50-годишния юбилей на сина на Гунди – Андрей Аспарухов, който е в Щатите.

Плочата бе официално открита от ген. Владимир Янев, а отговорникът за спорта в Хасковска област Силвия Тенчева прочете поздравителен адрес от Министъра на спорта.

Сред дарителите за изработването на плочата са: президентът на федерацията по бадминтон Пюзант Касабян, ръководството на „Ботев“ (Пловдив), директорът в „Левски“ Георги Иванов – Гонзо, Иван Василев – вицепрезидент на „Локомотив“ (София).

На входа на фенклуба е поставена и паметна плоча на Лев Яшин.

След откриването гостите се събраха на обяд, където имаше голяма торта, два тиквеника и любимите на Гунди лимонови резенки.

Плоча  Плоча 
 Плоча  Плоча

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
niki
niki
22.07.2015 16:06 16:06

Смешници:):)

Back to top button