Хасково

Калайджии вадят желязо от хасковската река

КалайджииСемейство калайджии претърсва хасковската река за желязо.

КалайджииХората разказаха пред Haskovo.info, че при наводненията реката освен камъни е влачила и желязо, което сега се намира в нейното корито.

Калайджиите обхождат протежението на реката и днес в ранния следобед бяха в района на театър „Иван Димов“.

Две торби с желязо бе днешният „улов“ на калайджиите. Те разкриха, че печалбата не е кой знае колко голяма. След като предадат желязото на ден изкарвали от 5 до 10 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
цеца ЛЕЛЕКсова
цеца ЛЕЛЕКсова
22.07.2015 18:19 18:19

Като помисли човек къде бъркат в тая мръсотия за да изкарат някой лев за хляб А в същото време някои като бойко ив искров хампарцумян н нейнска данчо ментата костов и др демократични герои ядът и се посират от ядене Мамицата им

Щъркелова
Щъркелова
22.07.2015 20:50 20:50

Тия никакви калайджии не са! Детето даже и на училище не ходи.Обикалят по улиците и просят.Дошли са от Пазарджишко,живеят в махалата.Преди време бяха им предложили работа,но хората са претенции!Не искали на смени,не искали от 8 до 5……Тоест,когато им е кеф-тогава да работят!
Социалните да се самозерират за детето-не е добре психически,около 11-12 годишно е и никога не е посещавало училище.

Back to top button