Регион

83-годишен с Форд се блъсна в електрически стълб

Илюстрация83-годишен шофьор е пострадал вчера при катастрофа в Тополовград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал в 21,30 часа на улица „Раковски“. Възрастният водач от града е подкарал лек автомобил Форд–Ка с несъобразена скорост. Загубил е контрол над управлението и се е ударил в електрически стълб. От удара дядото е с контузни рани на главата, без опасност за живота.

Вчера в 08 часа в посока Харманли е станала катастрофа с лек автомобил Мицубиши, управлявано от 64-годишен турски гражданин, който е навлязъл в насрещната лента и се е ударил странично в товарен автомобил Форд с водач 35-годишен хасковлия, след което е ударил и следващата товарна кола „Ситроен“, шофирана от 39-годишен димитровградчанин. От удара са пострадали 61-годишна пътничка в турската кола, която е с фрактура на дясна ръка и бедро, без опасност за живота и водача на Ситроена, който е с фрактура на дясна ключица.

Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button