Хасково

Никой не иска да е директор на училището в Бисер

ИлюстрацияНикой не иска да е директор на  ОУ „Христо Ботев“ в харманлийското село Бисер.

Днес от Регионалния инспекторат по образованието обявиха имената на допуснатите до конкурс за директор в общо 4 общински училища. За това в Бисер обаче, както и през миналата година, няма желаещи. Сега временно изпълняващ длъжността директор там е Антония Генева. Тя обаче няма нужния стаж като учител за да участва.

До конкурса за директор на ОУ „Христо Ботев“ в димитровградското с. Крепост са допуснати четирима кандидати: Агавни Тахмезян, Румяна Монева, Борислав Петров и Валентин Пеев.

Двама са кандидатите за директор на НУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Тополовград – Бянка Станкова и Добрин Парнаров.

Един е кандидатът за директор на ОУ „Иван Вазов“ в с. Устрем – Христина Петкова.

Няма недопуснати до конкурс кандидати.

Писменият изпит ще се проведе на 4 август от 10 часа в сградата на Дома на учителя в Хасково.

Haskovo.info припомня, че от Министерството на образованието и науката обявиха конкурси за директори на три държавни училища: Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ – Димитровград, Професионална гимназия по електропромишленост и текстил „Захари Стоянов“ – Харманли и Помощно училище-интернат „П. Р. Славейков“ – Харманли.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Милка
Милка
23.07.2015 17:30 17:30

щом кандидатства Валентин Пеев
рушвета, е ясно че той ще е новия директор в Крепост, любовника на дядо Славчо.

diliana
diliana
23.07.2015 18:15 18:15

Вие от редакцията можете да помогнете нещата в Хасково да станат малко по-прозрачни. Разгледайте страниците на др Регионални инспекторати в страната – на всички са обявени работните места в системата на образованието. Само на страницата на нашето РИО Хасково – няма обявени работни места.Попитайте, моля в инспектората, защо имат опция за обяви за свободните работни места и защо не се допълва. Ей така е и с конк*рсите за директори

има
има
23.07.2015 18:26 18:26

КАК ДА НЯМА КОГО ДА СЛОЖИ ПАНАЙОТОВ ЗА ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕТО В С. БИСЕР? НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ ГЕНДЖО ГЕНЕВ ДА СЕ МАХА ОТ СПОРТНОТО И ДА ОТИВА В С. БИСЕР, ТОЙ СИ Е ОТ ТАМ, МИРИШЕ СИ НА СЕЛЯНИН, ТОЧНО СИ Е ЗА ТАМ.

879023
879023
23.07.2015 20:10 20:10

Проблемите са много трябва да има мандат за директорите. Много от тях са за смяна. Но трябва малко повече решителност и воля. И тогава много от тях ще се замислят как трябва да се държат и какво да правят. Но…….

хасково
хасково
23.07.2015 23:31 23:31

Антония Генева да не е дъщеря на директора на спортното училище ?

тото
тото
24.07.2015 7:20 7:20

ГЕНЕВ Е ИЗВЪРШИЛ КУШ УВОЛНЕНИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ, ЗНАЕЙКИ, ЧЕ СИ ОТИВА, ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ КАТО НЕГО НА ОСВОБОДЕНИТЕ МЕСТА.

Петко
Петко
24.07.2015 9:28 9:28

Кой ли пък ще е новиятдиректор на Помощното училище в Харманли? Ха познайте от първия път! Новият/стар/ мераклия пак ще демонстрира пиян връзките си с МОН! Тази сага няма край!

Back to top button