Спорт

Волейболистки подгряха „Раковски бийч волей“

ВолейболВолейболистките от димитровградския клуб „Раковски“ от групите на Александър Дафинов подгряха днес турнирът „Раковски бийч волей 2015“ през уикенда на басейна.

Участие взеха 20 момичета на възраст между 11 и 16 г. По-малките играха в отбори по 4, а големите по 3 момичета в отбор.

Бронзовите медали спечелиха: В. Желязкова, С. Жекова и Г. Митева, за втора поредна година със сребро се окичиха: Д. Маргаритова, П. Маргаритова и С. Славчева. Победители са: Е. Шукри, М. Събева, Я. Миткова.

Утре сутринта ще се изтегли жребият за мъжкия турнир по плажен волейбол. В него участие ще вземат 8 двойки. Груповата фаза е в събота, а полуфиналите и финалите са в неделя.

Организаторите са осигурили купи и медали за победителите. За публиката пък ще има 20 тениски, които ще се печелят в забавна игра.

Волейбол   Волейбол
 Волейбол  Волейбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бонев
Бонев
25.07.2015 22:03 22:03

Защо не го именувахте простичко „Плажен волейбол Раковски“… Като го написахте на американски какво се случи? Ей, навсякъде комплексари!

Back to top button