Хасково

Танцьори пълнят хасковската ортопедия след събота вечер

ОртопедияПациенти със счупвания при танци по сватби и барове пълнят хасковската ортопедия след петък и събота вечер, съобщиха за Hskovo.info от отделението.

Тенденцията е особено силна през летните месеци. При бурните танци се чупят костици на стъпалата и глезените. Пострадалите минават първо през спешно, от където ги насочват към ортопедия.

И в неделната сутрин през отделението са минали 4 танцьори със счупвания. Една от тях е жена от с. Боян Ботево. Характерното при много от тези инциденти е, че хората усещат болката, след стъпването на криво или падането на дансинга, но търсят медицински помощ след ден два.

От отделението обобщиха, че стандартният травматизъм през лятото вече е много по-голям от този през зимата. Причината е повишената активност през топлите месеци от годината, докато през зимните хората все повече се пазят.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
капиталистически реализъм
капиталистически реализъм
27.07.2015 11:53 11:53

Лелеее пак ще напълнят на доктор митю петков КАСИЧКАТА

Back to top button