Хасково

Трима ранени при катастрофи, арестуваха шофьор на 3.09 промила

ИлюстрацияТрима са ранените при катастрофи, станали през последните дни, съобщават от пресслужбата на полицията.

Както Haskovo.info писа, дете пострада при челен сблъсък на Е-80 край димитровградското с. Върбица. Там се удариха Рено, управляван от 57-годишен чужд гражданин и Фолксваген, управляван от 29-годишен хасковлия. Водачът на Реното при движение с несъобразена скорост, предприема заобикаляне, навлиза в лентата за насрещно движение, отнема предимството на Фолксвагена и се блъска челно в него. От удара Реното се завърта и удря Волво, управляван от 49-годишен жител на с. Три могили. От катастрофата е пострадало момиче на 6 г., дъщеря на водача на Реното. Детето е прието в МБАЛ „Хасково“ с охлузни рани по тялото за наблюдение, без опасност за живота.

На 26 юли около 9:10 ч. на второкласен път между с. Горски извор и с. Добрич катастрофират Сеат, управляван от 26-годишен пловдивчанин и Опел, шофиран от 59-годишен хасковлия. Водачът на Сеата поради движение с несъобразена с пътните условия скорост и неспазване на пътна дистанция, блъска спрелия и изчакващ за извършване на ляв завой за навлизане по друг път Опел. От удара е пострадал возещият се на задната седалка в Сеата 41-годишен пътник от Пловдив, който е с фрактура на дясна мишница, без опасност за живота, настанен в хасковската болница.

На 26 юли в центъра на с. Кралево става инцидент между Фолксваген, управляван от 76-годишен жител на с. Славяново и 7-годишно момче пешеходец. Причина за птп-то е несъобразена скорост. Детето е с контузия на ляв глезен, прегледано и освободено за домашно лечение, без опасност за живота.

В свиленградската полиция е образувано бързо производство срещу 67-годишен жител на с. Малко градище за управление на колата си след употреба на алкохол – 3.09 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button