Хасково

Жена падна от тролей, пътничка с избити зъби след катастрофа

Илюстрация65-годишна пътничка в тролей е пострадала при инцидент, съобщават от пресслужбата на полицията.

Злополуката е станала вчера в 8,45 часа на булевард „Васил Левски“ в Хасково. 57-годишният водач на тролей не е осигурил безопасно слизане на пътниците, не е привел тролея в покой, в резултат на което при отворени врати от задната е изпаднала пътничката от София.

Жената е с дисторзия на лява коленна става и болки в областта на кръста. Прегледана е в МБАЛ-Хасково и е освободена за домашно лечение.

42-годишна пътничка в автомобил е с избити зъби след произшествие. Вчера около 18 часа на разклона за село Зорница е станал инцидент между лек автомобил Ситроен, управляван от 51-годишен мъж от Варна и лек автомобил Форд с водач 49-годишен жител на село Свирково.

Варненецът при завой наляво не е пропуснал насрещно движещият се Форд, при което са се ударили. От удара е пострадала возещата се на предната седалка жена във Форда, която е с комоцио, избити 2 предни зъба, натъртване на ляво рамо и ляво ходило, без опасност за живота, отказала е лечение. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button