Регион

Откраднаха Ауди в Димитровград и 500 лв. от маса на автопазара

ИлюстрацияЛек автомобил Ауди А4 е откраднато в Димитровград, съобщават от полицията.

Колата е била паркирана на ул. „Захари Зограф“ в града.

Мъжката чанта с 500 лв., мобилен телефон и лични документи е открадната от маса на автопазара в Димитровград. Вещите са собственост на 55-годишен ямболия.

Кражба на 130 лева и лични документи е регистрирана от жилище на улица „Простор“ в бригадирския град, където е проникнато през отворен прозорец.

Още една домова кражба е извършена на улица „Капитан Петко войвода“ също през отворен прозорец. Задигнати са 4 мобилни телефона, 250 лв. и лични документи.

Взломяване е регистрирано в Хасково. Неизвестно лице е проникнало в къща на улица „Гара движение“ след разбиване на входна врата и е откраднало от чекмедже 670 лв.

За кражба на царевица са установени трима хасковлии. Момчетата на 18, 11 и 12 г. са откраднали около 150 кг. царевица от нива в землището на село Крепост. След подадения сигнал от собственика на продукцията, познатите с подобните си прояви деца са доведени в димитровградската полиция за обяснения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button