Спорт

„Хасково 1957“ тръгна с победа в предсезонната си подготовка

ИлюстрацияФутболният отбор на „Хасково 1957“ ще е представителният тим на Хасково в първенството на областната група за сезон 2015/2016 г. и тръгна с победа подготовката си.

Момчетата на играещия треньор Илиан Киряков постигнаха успех над отбора на ФК „Равда“ с 3:1 край морето. Мачът започна с териториален превес на хасковлии и в 20 минута Недко Бръмчев завърши добре организирана атака от страна на гостите, като отбеляза за 1:0. След този гол се получи отпускане в редиците на Хасково и това донесе до изравняване на резултата, като така и завърши първото полувреме.

През вторите 45 минути гостите бяха господари на терена и чрез Емил Суров покачиха за 2:1. В края на мача остана време и за Недялко Петров, който разстреля от 30 метра с топовен удар вратаря на домакините, като оформи крайното 3:1.

Следващата контрола на хасковлии е на 15 август срещу „Любимец“.

Съставът на „Хасково“ бе: Семави Сюлейман, Владимир Петров, Божидар Милев, Илиан Киряков (Иван Ванчев), Николай Милушев, Емил Суров, Делчо Корчев, Недялко Петров, Емилиян Петров, Недко Бръмчев, Тодор Тодоров (к).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аида
аида
10.08.2015 15:48 15:48

Караманци чакат 😀 😀 😀

Back to top button