Хасково

Гелов смени Запрянов като шеф на хасковската болница

Рокада

Д-р Георги Гелов

Д-р Георги Гелов е новият изпълнителен директор на МБАЛ „Хасково“.

Това решение взе днес Съветът на директорите на болницата. Досегашният директор д-р Мариян Запрянов е освободен от поста. Със „за“ са гласували председателят на борда д-р Атанас Паунов, Ирена Узунова и д-р Гелов, а „против“ са били д-р Валерий Митрев и д-р Запрянов. Последният остава като член на борда.

Рокада

Д-р Мариян Запрянов

Очакванията са до седмица д-р Гелов да бъде вписан като изпълнителен директор на болницата в Търговския регистър. Той потвърди новината през Haskovo.info и заяви, че не смята да прекъсва работата си в Хирургично отделение.

Д-р Паунов не пожела да коментира с какви мотиви се извършва рокадата в ръководството на областната болница. „Това е вътрешна работа на борда“, бе лаконичен той. В петък председателят на борда и негови членове бяха на работна среща в Министерството на здравеопазването което е принципал на МБАЛ „Хасково“.

До месец и половина пък ще се проведе общо събрание на акционерите на болницата. На него се очаква да бъдат извършени промени в състава на съвета на директорите.

Haskovo.info припомня, че смяната на д-р Запрянов идва едва 3 месеца след като той бе назначен за изпълнителен директор на мястото на д-р Славчо Близнаков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ppp
ppp
12.08.2015 16:46 16:46

Силата на кмета отново пролича!Новата зграда е вече пълна негова собственост!За Гелов какво да кажа освен че болницата спира с основната си дейност и се превръща в печатница за лични пари и рекетьорско дружество!Честито на ХАСКОВЛИЙ!

потресен
потресен
12.08.2015 17:05 17:05

странно защо некадърните лекари ги назначават за директори. няма друго обяснение освен това , че този го слагат там за да краде и като се знае че е от близкия приятелски кръг на кмета работата е ясна. в хасково няма да има болница ще има крадене до припадък. гнус ме е от тази алчна сган.

Анонимен
Анонимен
12.08.2015 17:11 17:11

Свършено с болницата!Обител на корупцията и рекета-официално.

ВсеВиждаш
ВсеВиждаш
12.08.2015 21:24 21:24

Бог ще Ви накаже по скоро от колкото очаквате .

Shaq
Shaq
13.08.2015 7:15 7:15

Всяко отделение от тази болница е „проядено“ от корупция и некадърност! Какъвто персонала, такова и управлението! Жалки боклуци…

Василев
Василев
13.08.2015 8:32 8:32

Изключително корумпиран и нагъл е този катил!Не го наричам лекар защото е по-скоро рекетьор който нагло си иска пари!!!ПРОТЕЖЕ НА ДРУГИЯ НАГЪЛ ТИП-КМЕТА!

Запознат
Запознат
13.08.2015 13:46 13:46

Като чета коментарите се убеждавам, че новият директор е наследил доста добре гените на баща си-също „лекар“ – той също бе известен с алчността си-вземат пари от болни и измъчени хора-голям грях си слагат и жалко за болните.

marcho
marcho
13.08.2015 20:22 20:22

Не само некадърните лекари ги назначават за директори.И некадърните бизнесменки ги назначават за директори. Къде медицина, къде образование – то от обща култура може да се докара. Стига да можеш да сочиш с пръст и да тропаш с крак и си готов!

Back to top button