Хасково

36-годишен направи катастрофа с трима ранени и избяга

Илюстрация36-годишен водач от Момчилград причинил вчера катастрофа и е избягал от местопроизшествието, съобщават от пресслужбата на полицията.

Катастрофата е станала в 18,50 часа до птицекомбинат-Хасково. Виновният водач е шофирал лек автомобил Мазда и при изпреварване е навлязъл в насрещната лента при насрещно движещ се лек автомобил Тойота и го е ударил.

От удара са пострадали 57-годишен шофьор от Каспичан, който е с порезна рана на дясно коляно и возещите се при него жени от Шумен и Хасково – с контузии на врата и главата.

Пострадалите са прегледани и освободени за домашно лечение. Виновният водач е зарязал колата си и е избягал. Работата по издирването му продължава.

2 бързи производства са образувани през денонощието в Харманли. Те са срещу двама неправоспособни мъже от града на възраст 25 и 28 г., хванати да шофират след влезли в сила наказателни постановления в едногодишен срок. Задържани са до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button