Хасково

Приемът в Спортното приключва успешно, записаха и борец от Момчилград

ПриемУспешно приключване на тазгодишния прием отчетоха от ръководството на хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“.

Днес е последният ден, в който се приемат документи на желаещите да учат и спортуват в Спортното. Документи подаде и Ертурул Исмаил от Момчилград, който е за 10 клас и тренира борба.

19 са записаните петокласници, като до края на деня се очакват още 3-4 деца. Двама от тях са с профил футбол, шестима – лека атлетика, джудо – 4, класическа борба – 5 и свободна борба – 2. Приемът в останалите паралелки също е задоволителен.

През следващата седмица ще са и изпитите по съответния спорт.

От Спортното се похвалиха, че наскоро тяхната възпитаничка Мария-Магдалена Кирева е спечелила бронзов медал на Европейското по вдигане на тежести, а Петя Заркова е седма на Европейското по борба, като й предстои и Световно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гого
Гого
14.08.2015 23:14 23:14

Пълна пародия е това спортно у ще. Попълват се бройките с куцо кьораво и сакато. Никакъв спорт всичко приключи господа. Скоро ще ни управляват наркомани и алкохолици.

Друг смях
Друг смях
15.08.2015 8:17 8:17

То не само в спортното е така. И няма да се оправим докато директорки на учища стават разни прости бизнесменки с нервозен характер и зли души!

борката
борката
15.08.2015 15:43 15:43

А защо трямва да има спортно –––да ги храним поим живеят без пари и други екстри и накрая ––мутри бандити убийци

гост
гост
15.08.2015 17:05 17:05

То благодарение на колегите от спортното. Лъсна истината за положението в Хасковските училища. Става въпрос за господа директорите, които се мислят за важни. РИО-чакаме реакции.

Спрете тормоза
Спрете тормоза
16.08.2015 7:54 7:54

Спрете тормоза по училищата и своеволията на директорките! Направете проверки на текучеството на кадри – как се гонят хора и как се назначават нови!

Back to top button