Хасково

8-годишно пострада при катастрофа в Хасково

Илюстрация8-годишно момче е пострадало при катастрофа в Хасково, съобщават от полицията.

Вчера в 21,30 часа на кръстовището между булевардите „Стефан Стамболов“ и „България“ е станало произшествие между лек автомобил Мерцедес, шофиран от 35-годишен жител на кърджалийското село Чилик и Фолксваген Голф с водач 37-годишна хасковлийка. Водачът на Мерцедеса, движейки се в посока автогарата не е спрял на знак „Стоп“ и е отнел предимството на Голфа. От удара е пострадало детето, седящо отпред, което е с болки в гръдния кош. Детето е прегледано и освободено за домашно лечение.

Неправоспособен водач е причинил пътен инцидент на 14 август. 37-годишният мъж от село Гледка е подкарал лек автомобил Фолксваген Голф в село Жълти бряг. Поради движение с несъобразена скорост, на ляв завой е изгубил контрол, напуснал е платното, ударил се е в дърво и е съборил телена ограда на частен имот. От удара, неправоспособният мъж е с разкъсна рана на главата и контузия на лява рака, без опасност за живота. На място е извикан екип на ЦСМП-Хасково, като мъжът е обработен, но е отказал допълнителен преглед в СО МБАЛ-Хасково.

2 бързи производства за алкохол са образувани в Свиленгрпад. В ареста до 24 часа са задържани 25-годишен жител на село Капитан Андреево, хванат от проверяващите да шофира с 2,7 промила алкохол кросов мотоциклет в центъра на селото. При проверката се е установило и че моторът е без регистрационни табели, а младежът е неправоспособен. За шофиране в нетрезво състояние е задържан и 34-годишен мъж от село Димитровче, хванат от автопатрула да управлява лек автомобил Фиат. Тестване с дрегер установило, че в кръвта му има 1,53 промила алкохол. В управлението е заведено и производство срещу 36-годишен мъж от Гурково, хванат да шофира без книжка след влязло в сила наказателно постановление в едногодишен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.08.2015 14:47 14:47

Докога,докога мамка ви и зелки?Само по околовръстното и извън града …

гостенка
гостенка
17.08.2015 20:40 20:40

От кога улица Стефан Стамболов е булевард?

иди абу аман дада
иди абу аман дада
17.08.2015 21:28 21:28

То хубаво това –прегледан огледан и пуснат за домашно лечениеАма това са пари лекарства консумативи Кой плаща тия и4стории Ами и лекарския и сестрински труд А като идем в Кауфланда и лидъла и в кварталното магазинче не дават без левчета Тая не мога да я разбера Бре богата държава пък най бедна в Европата

Back to top button