Хасково

Отказват да впишат Гелов за директор на МБАЛ „Хасково“

Болница

Д-р Георги Гелов

Търговският регистър е отказал да впише д-р Георги Гелов като изпълнителен директор на МБАЛ „Хасково“ заради постъпила жалба от досегашния шеф д-р Мариян Запрянов, съобщи за Haskovo.info д-р Гелов.

Болница

Д-р Мариян Запрянов

Решението на Търговския регистър ще се обжалва в Хасковския окръжен съд.
Междувременно трябва да се проведе ново събрание на Съвета на директорите. Насрочено е и общото събрание на акционерите на болницата, което трябва да се проведе на 29 септември.

Haskovo.info припомня, че на 12 август Съветът на директорите освободи д-р Запрянов и гласува с 3 на 2 гласа изпълнителен директор да бъде д-р Гелов. 

Д-р Запрянов заяви през Haskovo.info, че не е подавал жалба, а регистърът е отказал вписването, защото решението на съвета на директорите не е взето с квалифицирано мнозинство.

„Така нещата се протакат, но неприятното е, че следващата седмица идва ред за изплащането на заплатите в болницата и до тогава нещата трябва да се 
нормализират“, каза още д-р Гелов.

<

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
попа
попа
19.08.2015 14:13 14:13

ЗАПРЯНОВ Е ПЕДИ А ГЕЛОВ Е ПЕЧ!

Кали
Кали
19.08.2015 15:48 15:48

Гелов не е пич .
Гелов е търговец
Пари и нищо друго не го интересува.
Сега още повече жителите ще ходят в Пловдив .
Защото няма Доктори в Хасково има само Търговци

Василев
Василев
19.08.2015 18:21 18:21

Гелов е човек,както е човек и Живко Атанасов.Двамата са екип и са най-добрите хирурзи в областта.Не ги обичат някои техни колеги защото им завиждат,първо на професионализма и второ на парите.Това е.Който работи ще има и пари,който е некадърник само ще плюе отрова.Това е в нашата мила татковина Булгеристан.

физиотерапевт
физиотерапевт
20.08.2015 8:48 8:48

Отвратителни рекетьори са Гелов и Атанасов!Дано грешката да бъде управител този корумпиран тип бъде поправена!

Back to top button