Спорт

Елитни волейболистки на плажен турнир в Димитровград

ВолейболисткиЗа първи път Димитровград ще е домакин на турнир по плажен волейбол за жени, съобщи за Haskovo.info треньорът на волейболен клуб „Раковски“ Петър Ташев.

Засега е ясно, че в атрактивното състезание ще участват три двойки от „Марица“ (Пловдив). Това са топ волейболистки, участнички на Балканиадата, с точки от европейски турнири и националки на България. В турнира ще бъдат записани и три двойки от Димитровград, като това ще са някои от волейнадеждите на „Раковски“.

Турнирът е отворен, като се очаква за участие да се запишат и още състезателки.

ВолейболисткиОткриването ще е на 12 септември, а като официални гости се очакват кметът на Димитровград Иво Димов, вицепрезидентът на Българска федерация по волейбол Станислав Николов и президентът на Федерацията по плажен волейбол Милко Бангасаров.

Турнирът е под егидата на кмета Димов, волейболен клуб „Раковски“ и Българска федерация по волейбол.

Тази вечер волейболистките на треньорите Петър Ташев и Александър Дафинов направиха една от последните си тренировки на игрището на басейн „Химик“. На 24 август отборът заминава за лагер на Царево, където ще остане до 4 септември. Ташев ще заведе на морето 18 състезателки.

 

Волейболистки  Волейболистки 
 Волейболистки  Волейболистки
 Волейболистки  Волейболистки

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button