Хасково

Запрянов се завърна в болницата, двамата с Гелов ще подписват като директори

Директори

Д-р Мариян Запрянов

Д-р Мариян Запрянов се завърна днес от отпуск като изпълнителен директор на МБАЛ „Хасково“.

Директори

Д-р Георги Гелов

Това стана ден след като от Търговския регистър отказаха да впишат д-р Георги Гелов като директор с мотива, че решението на Съвета на директорите не е взето с квалифицирано мнозинство, а с 3:2 гласа. Решението вече е атакувано в хасковския съд.

Днес Съветът на директорите се събра отново и с 3:2 гласа упълномощи Гелов да подписва със Запрянов всички документи в болницата. Така на практика Запрянов не може да взима еднолично решения в МБАЛ.

Това ще е така поне до Общото събрание на акционерите, което е насрочено за 29 септември. На него се очаква да бъдат извършени промени в директорския съвет.

Д-р Запрянов заяви пред Haskovo.info, че няма да има проблеми с изплащането на заплатите на работещите в болницата. Парите се чакат от Здравната каса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
истината!
истината!
20.08.2015 15:37 15:37

Запрянов какво се натискаш там където не те искат бе наглец!,Като си толкос кадърен доктор работи като лекар ама не те бива и гладен ще умреш,Не те искат щото си некадърник и слаб административен ръководитил,Тикво тъпа какво се надуваш и си с голямо самочуствие,Каточели незнаем благодарение на бащати през комунистическо който беше управител-доностник на Д,С, НА РЕСТОРАНТ /АИДА/ ТОПЕШЕ ЯКО ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ И ПАРТИЯТА Б,К,П, МУ СЕ ОТБЛАГОДАРИ КАТА ТЕ ВКАРАХА ДА УЧИШ МЕДИЦИНА И ПОДПИРАХА ДА ЗАВЪРШИШ,И СЕГА ТОВА СИ ДАВА ОТРАЖЕНИЕ И НЕ ТЕ БИВА ЗА УПРАВИТЕЛ,ИДИ ДА ПАСЕШ ОВЦЕ В СУСАМ!

Анонимен
Анонимен
20.08.2015 17:48 17:48

на този нагъл тип Гелов не трябва да му се дава никаква власт

kali
kali
20.08.2015 20:57 20:57

Само напред д-р Запрянов !

КОМУНИСТТА
КОМУНИСТТА
21.08.2015 3:39 3:39

НАПРЕД Б,К,П, К,П,С,С, Е СЪС ТЕБ ЗАПРЯНОВ !!!!!!!!!!!

биче
биче
21.08.2015 7:18 7:18

Хасковската коалицията АТА-ДЮЛ назначиха запрянов, но момчето не става и сега си го подмятат като горещ картоф

Back to top button