Хасково

Пуснаха и дюшеци в хасковския шадраван

ШадраванДва надуваеми дюшека пуснаха в ранния следобед двама младежи в централния фонтан в Хасково.

Въпреки че днес в областния град не е толкова жешко, ромите решиха да поплуват в центъра на Хасково. Те се превърнаха и в атракция за минувачите. Сред тях бе и корейка, в компанията на своя приятел българин. Двойката, която живее в Щатите, недоумяваше как още не е дошла полицията за да изкара младежите от шадравана.

Максималната температура днес в Хасково е малко над 30 градуса. Очакванията на метеоролозите са за дъжд тази нощ, като валежите на места ще са интензивни. След полунощ дъждът ще отмине. В петък максималната температура за Хасково ще е около 23 градуса.

Шадраван  Шадраван 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
буден БЪГАРИН
буден БЪГАРИН
20.08.2015 19:18 19:18

Алооо общинска полиция или полицията къдеса бе г-н кмете.? Частни охраните ли нямали в този частен град алан коло.? Как може тези мангали да си правят каквото си искат и да бъдат без наказани на обществения ред.? Ако едно БЪЛГАРЧЕ на прави такова деяние ще бъдат санкционирани родителите по най строгия начин, а за това мангалче нищо . Каква е тази полиция и какъв е този ред в тази циганска община.?

Toma Stambolov
Toma Stambolov
21.08.2015 3:24 3:24

Vmesto da mi slagate hora da bordqt i da globqvat koloezdachite po centyra, slojete nqkoi da brani shadravana

Back to top button