Хасково

Хасковлийка ще участва в конкурс за красота в Бразилия

Конкурс11-годишната хасковлийка Росица Павлова ще участва в конкурса за красота „Малка мис на нациите“ в Бразилия.    

КонкурсРоси заминава с майка си Моника Ованесян в понеделник с полет през Париж – Рио де Жанейро до Коритиба. В конкурса ще участва още по едно дете от София и Шумен, а в българската група е и модната шефка Ирина Папазова.

За конкурса Роси се е подготвила с хавайски костюм, пинк дрес – за розово шоу, бална рокля, национален костюм и много аксесоари за различните дефилета. Тя ще изпълни и красиви танци за вечерта на таланта, подготвени от треньорката й в клуба по спортни танци „Хасково“ Петя Милушева.

Haskovo.info припомня, че Росица е Малка мис България 2013, Малка мис планета от същата година, Малка мис на континентите 2014 и Малка мис Галакси 2015.

Българската група се връща на 1 септември, като всички са оптимисти за представянето на Роси.                              

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кума лиса
кума лиса
21.08.2015 12:30 12:30

Като гледам Роси5 не блести с крсот тка че печалбата и ще е безплатна разходка А майката има визия на фолкпевица –но както и да е

Back to top button