Спорт

Даниел Николов мачка и на мъжки международен турнир

БадминтонХасковлията Даниел Николов се представи много силно и в международния турнир по бадминтон за мъже и жени „Евразия“ в София.

БадминтонСъстезателят на треньора Станимир Бойчинов се окичи с бронзовия медал на двойки със столичанина Иван Русев. На сингъл нашето момче постигна три победи в квалификациите и влезе в основната схема. Даниел успя да пречупи и Русев, който е шампион на България, с 2:1.

БадминтонУспехът на Николов дойде веднага след спечелването на титлата на международния до 19 г. в Пазарджик. Заради натрупаната умора от многото срещи за няколко дни в София хасковлията не успя да бие шотландец в основната схема, който иначе е преодолим съперник.

В турнира участваха още: Иван Панев, Мартин Колев, Йоан Гаргов, Венцислава Сакаджийска и Михаела Нейчева. Всичките ни бадминтонисти се състезават при юношите и девойките, но сега бяха хвърлени да трупат опит срещу мъжете и жените.

Сега предстои Балканиадата в Нови Сад, за която се класираха: Даниел Николов, Иван Панев, Мартин Петков, Михаела Нейчева и Кристина Желева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button