Хасково

Откраднаха 4 велосипеда от колоездачите ни в Париж

КолоездачиОткраднаха 4 велосипеда от колоездачите ни, които участваха на супер аматьорския маратон Париж-Брест-Париж.

КолоездачиДнес от Франция се завърнаха петимата колоездачи от хасковския клуб, заедно със свои колеги от Сливен и Варна.

Председателят на клуба Георги Ангелов разказа, че 12 часа преди старта на 16 август от хотела край Париж са изчезнали 4 велосипеда. Два от тях са на хасковските участници: Пламен Байрактаров и Димо Димов, а останалите на колоездачи от София и Попово.

КолоездачиЕдното колело струвало 6000 лв., а останалите са по около 3000 лв. От управата на хотела не проявили никаква загриженост след като били информирани за случая. Полицията също не направила почти нищо. За да не пропуснат старта нашите си купили нови велосипеди.

КолоездачиВъпреки инцидента всички 29 колоездачи, сред които и 3 дами успяха да завършат успешно в рамките на 90 часа маратона с дължина 1230 км. Той се провежда веднъж на 4 г., а хасковлии участват за пръв път. За България на маратона е карал 20-годишен нашенец, който живее в Щатите. В родната група бе и най-възрастният участник – на 81 г., който обаче се е отказал след 360 км.

Сред посрещачите днес бе и съпругата на Байрактаров – Теменужка, която почерпи за рождения си ден.

Представителите от колоездачен клуб „Хасково“ на маратона бяха: Георги Ангелов, Пламен Байрактаров, Данчо Пейчев, Димо Димов от Димитровград и Стефан Стефанов от Пловдив.

Колоездачи   Колоездачи
 Колоездачи  Колоездачи
 Колоездачи  Колоездачи
 Колоездачи  Колоездачи
 Колоездачи  Колоездачи
 Колоездачи  Колоездачи

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.08.2015 15:10 15:10

Стига сте лъгали ей.там в свещената ЕВРОПА не се „краде“…

aass
aass
23.08.2015 15:40 15:40

И КАКВО ДА НАПРАВИ ПОЛИЦИЯТА В ПАРИЖ СЛЕД КАТО ЗНАЕ ЧЕ ИЛИ БЪЛГАРИ ИЛИ РУМЪНЦИ СА ОТКРАДНАЛИ КОЛЕЛАТА

Анонимен
Анонимен
24.08.2015 10:22 10:22

Да бе само българи и румънци крадът.Стига сте се заблуждавали с тия глупости само някои индивиди дето не са си показали носа си от вкъщи и не са ходили дори до пресечката на края на улицата говорят такива глупости.Все българи и румънци са им виновни всички други са светци пълни тъпотии излезте малко ограничения си свят и идете да пообиколите реалния за да разберете някои неща.Това изказване е същото от рода на като излезеш да работиш навън и едва ли не живота ти става песен.Те само ти носят чувалите с парите и ти трябва да си ги харчиш и после като им кажиш аиде заминаваи ко правиш тука нали навън е големият рай ами то там не е за нас не за тя ама само ревът че живота им е мизерен пук навън е рай. За последно само ще кажа че изобщто не сме толкова големите пропадняци за които повечето нашенци си мислят че сме

Back to top button