Хасково

Най-добрите автомобилни пилоти отново стартират в Хасково

Рали, архивНай-добрите автомобилни пилоти се събират в Хасково за четвъртия кръг от пистовия шампионат „Затворен маршрут“, съобщи за Haskovo.info директорът на състезанието Иван Бакърджиев.

Надпреварата ще се проведе на 12 и 13 септември по бул. „Васил Левски“, бул. „Раковски“ и ул. „Ком“. Те ще бъдат затворени за движение. Трасето отново е с дължина 3120 метра.

Haskovo.info припомня, че миналата година Хасково отново бе домакин на надпреварата през октомври. Сега в неделния ден вместо 3, стартовете ще бъдат 6.

Това ще е първото състезание след лятната пауза и в Хасково се очакват най-добрите пилоти, защото битката в шампионата все още е завързана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
6
6
24.08.2015 13:28 13:28

в неделя стартовете са 6/общо/,а не /по 6/ в 3-те групи автомобили

Бръъъъм Бръъъъм
Бръъъъм Бръъъъм
28.08.2015 13:35 13:35

На кого му дреме за броя на стартовете?! Отново тормоз за цял квартал! Аман от сеирджии! Някой пита ли жителите на района дали са съгласни? Не! Не стига всенародното мургаво веселие, ами и това… Край нямат своеволията от Общината! Има ли адекватен обходен маршрут???????? Или не ви дреме, че затваряте най- големия жилищен район в града?

Back to top button