Хасково

Глобиха 36 шофьори в Хасковско през уикенда

ИлюстрацияПрез почивните дни служителите на ОДМВР-Хасково са провели операции по метода на „широкообхватния контрол“, съобщават от полицията.

Пътните полицаи са проверили 131 автомобила, съставили са 29 електронни фиша и са констатирали още 36 нарушения по Закона за движение по пътищата, за които са съставили 15 акта и 21 фиша.

Извършени са 23 проби за алкохол, като една от тях се е оказала положителна – димитровградските полицаи са установили, че 65-годишен мъж от града е шофирал колата си с 1,22 промила алкохол, за което е образувано и бързо производство.

Двама непълнолетни димитровградчани пък са установени за кражба на пари. Местните криминалисти са доказали, че момчетата на възраст 9 и 12 г. са се промъкнали в офис на булевард „Христо Ботев“ в Димитровград и са откраднали 560 лв.

В присъствието на родителите си, децата са направили самопризнания и са предали откраднатата сума с протокол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.08.2015 14:09 14:09

Застанете на Раковски и Дунав,сложете негласни коли да видите какво чудо е и през деня и през ноща ,до 2-3ч.Рев на мотори,свирене на гуми,форсаж на тия малките патлангачки.Какво заставате на места дето всички ги знаят и нищо не правите…

+ЯВНИЯ
+ЯВНИЯ
24.08.2015 14:13 14:13

Амчи той И.Разсоков-началника на сектор КАТ живее точно там на Г.Кирков в полицейския блок не чува ли,не знае ли?Само заплати вземат и после хората лоши че не ги обичали…

КЪНЧО П**КАДЕРОВ
КЪНЧО П**КАДЕРОВ
24.08.2015 21:04 21:04

В тази полиция/милиция/ си продължава шуробаджанащината наследена от комунизма и след 25 год, псевдо-демокрация М,В,Р, си е кара със мисленето от Тодор Живково време,Да живее Б,К,П, ВЪВ М,В,Р, ЗАЕДНО СЪС МИНИСТЕРШАТА ОТ ВТОРИЯ ЕШАЛОН НА Б,К,П, -/ГЕРБЕРИТЕ/ !!!!!!!!!!!!

Back to top button