Спорт

„Хасково 1957“ с нова победа като гост в контролите

ИлюстрацияФутболният „Хасково 1957“ продължава с добрите си представяния в контролите от предсезонната си подготовка, като победи „Бенковски“ (Симеоновград) с 3:2.
 
Двубоят се игра на стадиона в Симеоновград. Първи до гол в мача стигнаха симеоновградчани, които след колективна грешка в защита на гостите отбелязаха за 1:0. След този гол момчетата от Хасково стегнаха своите редици и успяха с добра отборна игра да обърнат резултата в своя полза, като две от попаденията отбеляза Недко Бръмчев, а с едно се отчете централният нападател в този мач Румен Гаргов, за когото това е втори гол в контролите. Добри впечатления у треньора Илиан Киряков оставиха и новото попълнение Христос Иванов и неостаряващите Делчо Корчев, и Недялко Петров, които се раздадоха до краен предел в помощ на отбора. При този резултат 3:1 за хасковлии завърши и първото полувреме.
 
През вторите 45 минути темпото на игра спадна поради натрупалата се умора и в двата отбора, но все пак последни до гол от дузпа достигнаха футболистите на „Бенковски“, за да оформят крайното 2:3 за отбора на „Хасково“. Следващата контрола все още не е насрочена, но най-вероятно ще се играе тази събота или неделя, а противници ще са отборите на „Хеброс“ (Харманли) или „Любимец“.
 
„Хасково“ игра в състав: Семави Сюлейман, Владимир Петров, Божидар Милев (Илиан Киряков), Мирослав Динков, Николай Милушев, Емил Суров (Драгомир Колев), Недялко Петров, Делчо Корчев (к), Недко Бръмчев (Християн Христозов), Христос Иванов, Румен Гаргов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button