Регион

Арестуваха младеж с трева, обраха маса на Неделния пазар

ИлюстрацияДва грама канабис иззеха хасковските криминалисти, съобщават от полицията.

Вчера по обяд, на пътя между селата Зимовина и Поповец те са проверили мотопед Генерик с водач 21-годишен младеж от село Поповец. В него са намерени топче суха листна маса, реагиращо на канабис и угарка от ръчно свита цигара. Открита е и ръчна машинка за раздробяване на изсъхнала листна маса. Младежът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно призводство.

660 къса цигари без бандерол иззеха полицейските служители от хранителен магазин. Кутиите цигари без бандерол са конфискувани след проверка на бакалията, намираща се в село Царева поляна. Образувана е преписка.

За кражба от Неделен пазар съобщават от димитровградската полиция. Неизвестно лице е проникнало в масата след изкъртване на ламарината й и е откраднало 100 чифта спортни обувки и джапанки на стойност около 2000 лв. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button