Спорт

„Хасково 1957“ удари в контрола и „Любимец“

ИлюстрацияФутболният „Хасково 1957“ продължава с успешното си представяне в предсезонните контролни срещи, с победа като гост на „Любимец“ с 3:2.

Още от първата минута гостите бяха доминиращия отбор, като умело успяваха да разиграват топката и да организират добри атаки, като най-дейни бяха Христос Иванов, Румен Гаргов и Недялко Петров, като последния успя да завърши образцова атака и вкара с глава за 0:1. Домакините от Любимец успяха почти веднага да изравнят резултата, като така завърши и първото полувреме 1:1.

През вторите 45 минути имаше доста технически брак от играчите и на двата тима. И все пак гостите успяха да отбележат два гола чрез Румен Гаргов, който бе точен за 1:2 след перфектно изпълнена дузпа, след нарушение срещу Емил Суров, и страхотен гол от 35 метра на Недялко Петров за 1:3. Последен отговор в срещата имаха футболистите на „Любимец“, като в самия край на мача успяха да намалят резултата за 2:3.

Двубоят бе последен в календара на момчетата от Хасково преди началото на областното първенство, което стартира на 5 и 6 септември, като отбора на „Хасково“ ще гостува на новаците от Срем, а мача е в неделя от 17:30 ч.

„Хасково“ игра в състав: Семави Сюлейман, Емилиян Маджаров (Християн Христозов), Делчо Корчев (к), Илиан Киряков, Владимир Петров, Христос Иванов, Емил Суров, Христо Ташев, Недко Бръмчев, Недялко Петров, Румен Гаргов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button