Регион

Арестуваха 31-годишен с метаамфетамин и трева

Илюстрация31-годишен харманлиец е задържан за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Криминалисти от харманлийското управление са го спряли за проверка на улица „Г. Жечев“ в града в управляван от него лек автомобил Тойота. В дрехите му са намерени 2 опаковки, съдържащи бяло вещество на кристали, реагиращи при полеви наркотест на метаамфетамин с тегло 6 грама.

В колата е открита кутия от цигари, от която е иззета самоделно свита цигара със суха зелена листна маса, реагираща на марихуана с тегло 1 грам.

Последвали са процесуално-следствени действия в жилището на мъжа на улица „Александър Стамболийски“, където е открита електронна везна. Образувано е досъдебно производство.

7400 къса цигари без бандерол иззеха икономическите полицаи в Свиленград. Вчера те са проверили гараж на улица „Средец“ в Свиленград, ползван от 41-годишен мъж. В хода на проверката, в полиетиленови торби са намерени цигарите от различни марки без бандерол. Иззети са с протокол, образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button