Хасково

Вандалите продължават да чупят лампите в центъра на Хасково

ВандалиВандалските атаки срещу новите улични лампи в центъра на Хасково продължават.

ВандалиТази нощ злосторници са съборили поне още една от лампите до читалище „Заря“. Сега от общината ще проверят и останалата част от центъра за да видят дали няма изпочупени и други неща.

Haskovo.info припомня, че първата атака на вандалите бе в нощта срещу 21 август, когато бяха изпочупени 7 улични лампи и изкривен слънчевият часовник. Двама бяха задържани от полицията.

В нощта срещу 4 септември пък часовникът бе досъборен. По-рано бяха надраскани две от паната на централната сцена, които вече са подменени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
спящите фуражки
спящите фуражки
06.09.2015 9:37 9:37

Тавагишч Цанков-шеф на МВРето да не сте в нелегалност?

На мисия съм в Афганистан
На мисия съм в Афганистан
06.09.2015 12:09 12:09

Едно време по центъра винаги денонощно имаше обход с двама полицаи. Сега май ги е страх да обикалят в тъмното нощем.

гражданин
гражданин
06.09.2015 16:07 16:07

НЕ САМО В ЦЕНТЪРА, НИКЪДЕ В ГРАДА НЕ СЕ ВИЖДА КЬОРАВ ПОЛИЦАЙ. ЦАНКОВ МУ Е ПРЕЗ …………ЗА ХАСКОВО.

хей
хей
06.09.2015 16:29 16:29

а ся Цанката ви виновен, виновен е оня брадатия дето всичко им дава да правят само исамо да го изберат пак за кмет. Няма какво да се лъжем не е цанков човека на мушката-а Георги Иванов. Той не дава косъм да пазне от главите им на итя от махалата в дерето -от едната страна на ул“ Акация“щото първо май са му рода и второ ако те не гласуват той няма да е кмет. Затаво им позволява да си разхождат конете-буквално където намерят за добре дава разрешителни за вдигане на среднощни банкети-къни годежи и прословутите сватби, къщите им са с удостоверение за търпимост…А посочете ми един етнически българин който да се възползва от такива парва. НЯМА щото не е избирател на кмета. БЪлгарина е заплашван -справка другия сайт еддна госпожа от детска градина разказва как са ги натиснали да се подпишат „другарките“ от градината в една подписка за кандидатирането на кмета-те ен искат ама ако не се подипшат са вънка от палатката-работата разбирай. Осъзнай се народе…..

Бивш полицай
Бивш полицай
06.09.2015 18:03 18:03

Да, наистина едно време – то последно беше преди 1или 2 години имаше пеши патрул денонощно в центъра, ама много полицаи напуснаха, други се пенсионираха и не може да стигне състава да охраняват центъра. Плюс това половината състав сега ги пращаш на границата.

митко
митко
07.09.2015 8:16 8:16

Самите лампи са калпави нали ги заварявахме понеже се клатеха още при монтажа.

Back to top button