Хасково

Без министри на откриването на сметището. Кметът: Ще си отгледаме!

СметищеНовото депо за битови отпадъци на общините Хасково, Димитровград и Минерални бани вече е факт.

СметищеТо беше официално открито от кмета на областния град Георги Иванов в присъствието на сина му – депутатът Станислав Иванов.

На церемонията не дойде нито един представител на държавната власт, заради което градоначалникът заяви, че както си е отгледал депутат, така ще се наложи да си отгледа и министри, че и дори премиер, за да има кой да присъства на подобни церемонии. Единственият представител на държавата на откриването беше директорът на Регионалната инспекция по околната среда и водите Димитър Илиев.

СметищеИванов заяви по време на откриването, че днес ще обяви кандидатурата си за нов мандат с думите „Аз нов министър мога да дочакам, но те нов кмет няма да дочакат“.

Стойността на Регионалната система за управление на отпадъците е близо 28,5 милиона лева. Главната цел е постигането на висока степен на опазване на околната среда. в него ще се произвежда и RDF-гориво от отпадъци, от което ще се възползва ТЕЦ. Ще се компостират и разделно събрани „зелени“ отпадъци в инсталацията за компостиране.

Очакванията са депото да заработи от 14 септември.

Сметище   Сметище

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.09.2015 16:59 16:59

Браво на кмета,че позволи на единствения хасковски отбор да играе на градския стадион !!

ник
ник
07.09.2015 20:38 20:38

Тези които гласуват за него казват: „Виж колко много неща направи за града, преобрази го“. Всеки знае, че всичките му проекти са построени с „дарения“, които реално са си изнудени рушвети за всяко едно разрешително или одобрение на проект от общината. Много е просто, без „дарение“ няма одобрение. Когато на някой от избирателите му му се наложи да плати такса „дарение“ тогава ще се събудят. Станахме за срам пред цялата страна. Да се маха тоя безсрамник, има се за цяр на Хасково, а нас ни има за придворни селяни. Нека да му покажем, че не го искаме повече!

Nik
Nik
07.09.2015 22:52 22:52

E tova ako ne e NAGLOST ba6ta i sin da rejat lentichki to zdrave mu kaji!

линчето
линчето
07.09.2015 22:54 22:54

Вжте го бе къде си обяви кандидатрата за кмет- на боклука. Направи ни нас на боклуци 16 години. и аз съм гласувала за тебе признавам си дори два пъти….. будаллък. Не мога да си го простя. Не съм от ГЕРБ /земеделка съм/ но познавам г-н Беливанов изключителен Човек с главно „Ч“. Пълна противоположност на този нагъл тип. Ще го подкрепя защото знам, че той няма да ни излъже.

Ива
Ива
08.09.2015 7:11 7:11

„Щял да си отгледа министри!? Сиинковеца министър ли ще става-едва ли след като дори зам.министър не му пратиха на сметището. Дано на тези избори хасковлии се осъзнаят, коя е варианта за тях за мен е Добри Беливанов-честен компетентен и човечен. Нито едвно от тези качества не го притежава сегашния управник. Кой изгони бизнеса от Хасково? Кой прогони младите хора? Кой направи така, че да работят само неговите фирми? Кой притежава „оная“колекция от ретро автомобили? Кой притежава оная съмнително законна къща за два милиона в чашката на язовир Клокотница?Кой позволява на циганите да си правят сватбите където преценят и колкото шумни преценят? Кой остави“ромите“ да си живуркат в незаконното гето? Кой заряза кварталите на Хасково в дупки и мръсотия? Кой вписа вилните зони като част от града а ги остави без път, вода и сметосъбиране? Кой забрави селата в общината? мога да продължа с въпросите но за този „Кой“ няма за гласувам!

Анонимен
Анонимен
08.09.2015 10:42 10:42

Явно вече тотално стана ясно кой от министрите зачита кмета за нещо. Май само учителите треперят от него…и то не заради него, ми от страх за местата си…..Оставете го бе, хора….К’во ще ви направи? Той вече е изпята песен! Вижда, че си отива! Хасковлии вече него искат!
Но като коте на гърба си не пада….“Нямали да дочакат нов кмет“…..Брей, брей…брей….
Ха да видим, то не остана! Цяло Хасково не са цигани я, та да им се купят гласовете!

gost
gost
28.09.2015 22:06 22:06

Браво, чичо Гошо!!!

Back to top button