Георги Иванов официално е кандидат за пети кметски мандат в Хасково

КандидатураГеорги Иванов обяви официално, че ще се кандидатира за пети мандат като кмет на Хасково.

КандидатураТова стана на откриването на изложба в галерия „Форум“. Той беше призован от интелектуалци и куп организации да направи това. Инициативата е на съветническата група на „Коалиция за Хасково“, представлявана от заместник-директора на регионалната библиотека Тонка Койчева.

КандидатураПреди време казах да не ме ядосват, защото ще се кандидатирам отново – ето че този ден дойде, заяви в отговор кметът Иванов. Това, което направихме през предишните години заслужава да кажем, че сме достойни, допълни той и благодари на екипа си.

Някои не можаха да разберат, че този град трябва да продължи да съществува и е важно не само да обещаваш, а и да показваш, да оставяш след себе си, каза още градоначалникът. Той обяви, че сградата на галерия „Форум“ е знакова, тъй като е била разследвана три години.

Важно е да имаме мечти и една от тях е младите хора в Хасково да останат, заяви Иванов и заключи, че е единственият, който е останал да се бори срещу тези, които искат да съсипят града. Много хора зачеркнаха Хасково, но аз ще съм тук, докато съм жив, каза на финала Георги Иванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бравос
Бравос
07.09.2015 21:23 21:23

Ашколсун,бе Бай Георги.

gost
gost
07.09.2015 21:58 21:58

Ne iskam da te qdosam kmete ama ve4e mi doide malko v pove4e tvoqt vulgaren ezi koito ne podhojda na edin kmet i to na oblasten grad.A sigorno ochte ima nqkoe apetitno mestense koeto trqbva da si vzemech .Uspeh dano da ne se prepanech

lina
lina
07.09.2015 22:50 22:50

Е неееееее! Това е идиотизъм по Хасковски! как не се задави бе 16 години…. Щял бин университет да открива, ти закри града. Кой ще учи в тоя университет и а ко случайно отане някой заблуден къде ще иде да работи??? Бизнес не остана в тоя град заради теб. Мълчат всички-щото си отмъстително копеле. Що Дерони са в Стара Загора???? Щото твоите рушвети надуха цената толкова че с тия пари в стара загора две фабрики могат да си направят. и хората отидоха там. За тяхзнам съ сигурност а останалите??? дон Делян що е с тебе-щото в негови стол отвят за маса училища правят закуски за дцата. Ако не е с тебе край на тоя бизнес. За фурнаджийската лопт Златко Марчев сме наясно. не му плащаше изпълнени поръчки на общната за милиони след като се скарахте-вие си знаете защо. и тоя беше във фалит. Като „целуна пръстена“ и се върна в“правата вяра“ му плати парите. ААА и за благодарност му взе едната фирма. Как да не е с тебе като ти даваш работата само на билзки фирми. Що си срещу ЕСКОМ? И това знам щото си посикал процент от собствеността ама лудата Шени се е опънала…и сега ти ги цакташ с глоби. Скрий се бе крива муцуно.

дени
дени
08.09.2015 7:03 7:03

Не мога да повярвам!!! Пак ли? Все си мислех,че ще прояви маалко разум. Може би не е успял да замете следите.? Хора нека да решим ине дали този все още да е кмет! Нека гласуваме!

777
777
08.09.2015 10:31 10:31

ОДА ЗА МОЯ ГРАД

ВСЕКИ ГРАД, ЕМБЛЕМА ИМА, ГЕРБ И ХИМН,….
A HAШИЯ И …….КАМБАНАРИЯ…..

ДАЖЕ СТАТУЯ ЛЮБИМА, ДЕТО КМЕТА ,ЩЕ ОТКРИЕ…….

БУХАЛ КАЦА , НА ПЛОЩАДА, НА ПЛОЩАДА НИ ОБЩИНСКИ.

БАБА ЯГА, СЪС НАСЛАДА, НА ПИЛОНА, В СТИЛ ЛЮИНСКИ……..

В ШАДРАВАНА, СЕ ИЗПРАВЯ, „ПАМЕТНИК НА ЗАВИСТА”……… КАЗВА
КМЕТА : – „ТЪЙ СЕ ПРАВИ, ЩОТО ,МОЯ Е ВЛАСТА!”

И НЕ ЩЕШ ЛИ, ТАМ ВЪВ ПАРКА, ТАМ ВЪВ ПАРКА АТЛАНТИЧЕСКИ,

ПОЯВИ СЕ, КАТ „ ПО МЯРКА „ „БАШ КАУНЬ” – НАЙ-АТЛЕТИЧЕН…….

ДА СЕ ЗНАЕ ! ДА СЕ ПОМНИ ! И ОТ „ТИКВИ „ И „КРАТУНИ „……

ХАСКОВЛИИТЕ,” НАЙ- СКРОМНИ”, СИ ОСТАНАХА – „ КАУНИ „………..

2015 ГОДИНА ХАСКОВО

ujasss
ujasss
09.09.2015 15:18 15:18

KMETE TI OTDAVNA SI POGRe*aL SUVESTTA 4ESTNOSTTA I SKROMNOSTTA.V GROBISHTETO NA JIVOTA IMA OSHTE PRAZNI MESTA

пагане
пагане
10.09.2015 8:52 8:52

Той се роди с мисия – стана герой на Гогол…

ко викаш
ко викаш
11.09.2015 5:35 5:35

на кой му пука вече кой ще е кмет на хасково-великият град

Back to top button