Хасково

Най-добрите информатици в България на лагер в хасковската ПМГ

ЛагерЕдни от най-добрите млади информатици в България са на 5-дневна лагер-школа в хасковската ПМГ „Боян Петканчин“.

ЛагерТова са ученици от 6 до 10 клас, които които са подбрани заради високото си класиране в националната ранглиста, обясни Емил Келеведжиев от Института по математика и информатика при БАН.

От тези талантливи деца ще бъдат излъчени и участници за Международната олимпиада по информатика. Като домакин ПМГ има цели 10 ученици в школата, които също са на високи позиции в ранглистата.

От всеки клас участват по 10 ученици от цялата страна. Занимания с тях провеждат едни от най-добрите университетски преподаватели.

Лагер  Лагер 
 Лагер  Лагер
 Лагер  Лагер

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бивша ученичка в Механото
бивша ученичка в Механото
08.09.2015 12:16 12:16

Да бяха учишли в Механото там преподават ,,капацитети ,, като Георги Драгиев,Тончо Петев, Веселина Бързева и куп други недоразумения в образованието с татуси по гърди ,крака и т.н. всеки час там весел с мезе и ракийка нали другарю Славов.

Gospodin Salabashev
Gospodin Salabashev
08.09.2015 13:36 13:36

момичето от последната снимка с тениска на Doctor Who! you’re the best! 😀

hfi
hfi
08.09.2015 22:12 22:12

Ами скъпа бивша ученичке, тези всички който си ги изброила “ капацитети“ са най-кадърните преподаватели с връзки и пари.Защото за да си учител в Хасково трябва да имаш и двете за да те сложат някъде.Сигурно министър се става по-лесно отколкото преподавател………..

Мария Сапунджиева
Мария Сапунджиева
10.08.2016 19:22 19:22

познавам и двамата колеги от МЕХАНОТО в Хасково ,подписвам се че и двамата са абсолютно подли ,активни клюкари ,женкари,мръсници от всякъде,на единия любница е колежката Антония Минкова, а на другия Татяна Йорданова.
В Механото Хасково се работи по вили ,квартири, но не и с учениците…….

Back to top button